Αναγνώστες

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

17ος Μαθητικός Διαγωνισμός


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και η 3η φάση (ΙΠΠΑΡΧΟΣ) του 17ου Παν. Διαγωνισμού Αστρονομίας! Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι το τέλος του Μάρτη. Υπομονή... και θα μάθουμε τους φετινούς νικητές!
Ο 17ος Παν. Διαγ. Αστρονομίας 2011-12 συνεχίζεται το 2ο 15νθήμερο του Ιούνη με την 4η φάση "ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ", που θα γίνει στον Βόλο με τη συμμετοχή των 10 πρώτων από το Λύκειο, από όπου και θα προκύψει η 5αδα της Ολυμπιακής Ομάδας και η οποία θα μας εκπροσωπήσει στην 6η Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας-Αστροφυσικής, στο Ρίο ντε Ζανέιρο της Βραζιλίας (4  14 Αυγούστου 2012). Ο χώρος εξέτασης της 4ης φάσης θα είναι (και πάλι) το κεντρικό αμφιθέατρο του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου (Γ. Καρτάλη 72 - Ροζού).
Διαβάστε καλά την προκήρυξη.
Η προκήρυξη του 17ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής για το σχολικό έτος 2011 – 2012 έχει ως εξής:
Σκοπός του διαγωνισμού είναι η περαιτέρω ενασχόληση και εμβάθυνση των μαθητών στην επιστήμη της Αστρονομίας, της Αστροφυσικής και της Διαστημικής, η εξοικείωσή τους με τις θαυμαστές τελευταίες ανακαλύψεις των τεχνητών δορυφόρων κ.ά. παρατηρητηρίων και η επιβράβευση της ενδόμυχης και διερευνητικής αυτής προσπάθειάς τους... (κατεβάστε την προκήρυξη σε pdf φορμά κάνοντας κλικ στα συνημμένα αρχεία πιο κάτω)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Τα Νέα στην Ελλάδα live! 24hrs

Παιδί - Ψυχολογία

In.gr Νέα Πολιτισμός

Υγεία

In.gr Αθλητισμός Ποδόσφαιρο

In.gr Νέα: Κόσμος live! 24hrs