Αναγνώστες

Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Πανελλήνιο τουρνουά γρίφων λογικής στη Θεσσαλονίκη από τη MENSA

Πανελλήνιο τουρνουά γρίφων λογικής στη Θεσσαλονίκη από τη MENSA

Πανελλήνιο τουρνουά γρίφων λογικής στη Θεσσαλονίκη από τη MENSA

17.04.2012
08:05
Η Ελληνική MENSA, εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Puzzle και αρμόδια για την συγκρότηση της εθνικής ομάδας γρίφων και sudoku, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση τον Ιανουάριο του 1ου Πανελλήνιου Τουρνουά Γρίφων Λογικής, διοργανώνει το 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Γρίφων Λογικής, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη!


Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Απριλίου 2012 στις 15:30 μ.μ. στη Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί υλικό με γρίφους και θα δοθούν και τιμητικές διακρίσεις στους νικητές.
Στην Ελλάδα, ο πιο διαδεδομένος γρίφος λογικής είναι το sudoku και ίσως να ακούγονται γνώριμα το kakuro, τα εικονόσταυρα ή το mastermind. Στην πραγματικότητα όμως, υπάρχουν δεκάδες ακόμη διαφορετικά, ενδιαφέροντα είδη γρίφων τα οποία περιμένουν να τα ανακαλύψουμε.
Τα τουρνουά γρίφων λογικής έχουν ακριβώς αυτόν τον στόχο, να κάνουν δηλαδή γνωστούς τους γρίφους στο ελληνικό κοινό και να αναδείξουν ταλέντα που θα μας εκπροσωπήσουν επάξια στα παγκόσμια πρωταθλήματα. Απευθύνονται στους φαν των sudoku που έχουν την διάθεση και την περιέργεια να γνωρίσουν καινούρια παιχνίδια για το μυαλό (mind games).
Οργάνωση: www.mensa.org.gr, Καλαϊτζίδου Βάσω, Βακαλόπουλος Γιώργος.
Τηλ. Επικοινωνίας 6986700146 (Καλαϊτζίδου Βάσω).

http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Τα Νέα στην Ελλάδα live! 24hrs

Παιδί - Ψυχολογία

In.gr Νέα Πολιτισμός

Υγεία

In.gr Αθλητισμός Ποδόσφαιρο

In.gr Νέα: Κόσμος live! 24hrs